Agenda

Agenda
Op deze pagina vindt u alle aanstaande evenementen bij Herberg de Compagnie.
Zondag 7 Juni - Noord Hollands Bier festival @ Alkmaar
Wereldse streekbieren in de Grote Kerk

Voor het tweede jaar op rij vindt het Noord-Hollands Bierfestival plaats in de Grote Kerk van Alkmaar. Een grootse locatie voor een groots festival, want dit festival brengt de biercultuur van de provincie Noord-Holland onder de aandacht – en Noord-Holland is in Nederland de provincie met de meeste brouwerijen. Voor even is Alkmaar hoofdstad van onze bierprovincie, dankzij het Noord-Hollands Bierfestival, georganiseerd door de bierconsumentenvereniging PINT Regio Noord-Holland.

Van Texel tot Amsterdam, van Haarlem tot Enkhuizen: in Noord-Holland wordt bier niet alleen gedronken, maar ook gebrouwen. Noord-Hollandse brouwers experimenteren met nieuwe stijlen en ingrediënten en laten zich inspireren door smaken van over de hele wereld. Dat maakt het proeven van Noord-Hollands bier ook zo leuk. In de Grote Kerk gaat ’t van zoet naar bitter, van hoppig naar moutig, en zelfs van chocolade naar grapefruit… Zoveel is er mogelijk met Noord-Hollands bier.

De Grote Kerk opent zondag 7 juni haar deuren voor brouwers en bierliefhebbers. Op het Noord-Hollands Bierfestival ontmoeten zij elkaar. Geïnteresseerden kunnen met een proefglas een bierreis door Noord-Holland maken. De brouwers vertellen graag over hun bier, dus kom langs en ontdek wat er in onze provincie aan bier te proeven valt!

- Noord-Hollands Bierfestival

Zondag 7 juni 2015
Entree: € 7,- inclusief festivalglas.
Munten: € 2,- per stuk
Startpakket: € 20,-